Karleuša pjevala u kombinezonu koji je nosila još prije tri godine (FOTO)
Jelena Karleuša

I kod nje kriza

Karleuša pjevala u kombinezonu koji je nosila još prije tri godine (FOTO)

Jelena Karleuša često ističe da se nikad u javnosti ne pojavljuje dva puta isto obučena, ali je ipak u subotu uveče na nastupu u Švajcarskoj na sebi imala dobro poznati kombinezon.

Ona je pred publiku izašla skoro gola. Na sebi je imala bež kostim s trakama koji je dosta toga otkrivao. Oni koji prate estradna dešavanja nisu bili iznenađeni jer im je taj odjevni komad već poznat. JK ga je nosila na nastupu u jednom klubu na Adi Ciganliji u Beogradu još 2011. godine. Pokušala je pjevačica da zavara trag tako što je oko struka stavila crni korset, ali u tome nije uspjela. Ona se ovim komadom pohvalila i na društvenim mrežama. Prije nego što je krenula u klub na svirku, fotografisala se u krevetu u hotelskoj sobi i te fotke objavila.

Ovakav modni ispad od nje je malo ko očekivao. Da li to i Karleušu drma kriza pa štedi tako što ne kupuje nove skupocjene komade, već nosi stare? Da ne cjepidlačimo, reći ćemo da su cipele bile drugačije od onih koje je nosila na Adi. Redakcija portala Kurir je pozvala Karleušu da čuju zbog čega se pojavila u već poznatom kostimu kad ističe da nikad ne ponavlja stajling, a ona je svoj propust okrenula na šalu.

- Priznajem krivicu. Kako ste uspjeli to da primijetite?! Nadam se da će mi Srbija oprostiti zločin. Kriva sam za to teško djelo - rekla je Jelena u poruci, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.