Vjetar od nje napravio Merlin Monro! (FOTO)
Kejt Apton

Kejt Apton

Vjetar od nje napravio Merlin Monro! (FOTO)

Manekenka je u subotu na snimanju pokazala malo više nego što je namjeravala. Iako su njene bujne grudi inače u prvom planu vjetar je ovog puta kriv što je svu pažnju plijenila njena guza.

Kejt Apton (22) pozirala je u ružičastoj majici i crno bijeloj, lepršavoj suknji u South Beachu, a vjetar koji je duvao cijelo vrijeme dizao joj je suknju i otkrio njenu guzu.

Kate je sve to prihvatila sa smiješkom i pokušala rukama obuzdati tkaninu, ali ni s tim nije imala puno uspjeha pa joj je na kraju asistentica stavila kopču na suknju kako se više ne bi podizala. 

Izvor: Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.