Karleuša uhvaćena na aerodromu podbula i bez šminke (FOTO)
Jelena Karleuša

Niko je nije prepoznao

Karleuša uhvaćena na aerodromu podbula i bez šminke (FOTO)

Kada se pogledaju fotografije koje Jelena Karleuša svakodnevno postavlja na društvene mreže, pomislio bi čovjek da je pjevačica savršena, s obzirom na to da na svim slikama izgleda kao da je izašla iz bajke. Međutim, situacija u stvarnom životu je drugačija, paparaco ekipa je u petak po podne zatekla na Aerodromu „Nikola Tesla“ sa kačketom na glavi, podbulu i sa vrlo malo šminke na licu.

Mala od skandala: Jelena Karleuša

Karleušu je rijetko ko od prolaznika prepoznao, jer nije ličila na sebe. Kada je shvatila šta se dešava, Jelena je diskretno stavila naočare za sunce, a kada se fotoreporter udaljio, ona se požalila obezbjeđenju, ljuta jer nije izgledala onako kako inače izgleda kada plasira svoje fotografije, već je bila natečena i bez mejkapa, rekla je čuvarima reda na aerodromu da fotografu skrene pažnju i zabrani mu slikanje.

Kada je shvatila da je naš fotograf slika bez šminke i frizure, Karleuša  se žalila obezbeđenju aerodroma

Kako su uredno imali dozvolu za fotografisanje, obezbjeđenje nije uspjelo da pjevačici ispuni želju. Sa tamnim naočarama brzo se uputila na čekiranje kako bi se što prije ukrcala u avion i sklonila od paparaca. Sve vrijeme dok je čekirala kartu, Jelena se pućila i pozirala kako bi što bolje izgledala na slikama jer je bezuspješno pokušala da zabrani fotografisanje na aerodromu.

Skriva otečeno lice  naočarama za sunce

Možemo da primijetimo da Karleuši ravna obuća ne ističe figuru kao kada je na štiklama od 15 centimetara i da njenoj guzi ne daje jabučast oblik.
Vjerujemo da će od sada pjevačica i do najbliže prodavnice biti sređena od glave do pete, kako bi u slučaju da je vreba neki paparaco bila uslikana kao savršena i prelijepa žena, piše Alo.

Jelena Karleuša

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.