Piksi kupio ćerki Anji stan u Londonu
Piksi i Anja Stojković

Poklon od roditelja

Piksi kupio ćerki Anji stan u Londonu

Bivši fudbaler mlađoj nasljednici poklonio stan u britanskoj prijestonici, gdje će ostati i graditi karijeru pošto je tamo završila prestižni fakultet za dizajn „Sentral Sent Martins“

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija odlučila je da ostane da živi u Londonu, gdje se školovala pa joj je slavni tata u tom gradu kupio stan.

To je bio poklon njega i njegove supruge Snežane nasljednici jer je uspješno završila prestižni fakultet za dizajn „Sentral Sent Martins“. Jeste da je ona diplomirala još prije dvije godine, ali kako je sada riješila da se na duže zadrži u Engleskoj, tata joj je kupio nekretninu. Anja, koja je živjela i u Japanu i Francuskoj, neće spakovati kofere i pridružiti se roditeljima, sestri Andrei i bratu Marku u Parizu, gdje trenutno borave, piše Kurir.

- Piksijeva ćerka je 2009. godine primljena na fakultet, koji je završila u roku. Ona je donedavno živjela kao podstanar, a rentiranje stana u Londonu je zaista skupo. Kad je roditeljima saopštila da u Engleskoj želi da gradi karijeru, Piksi i Snežana su riješili da joj obezbijede krov nad glavom, a ne da plaćaju kiriju. Inače, njih dvoje su veoma ponosni na svoju djecu jer su uspješno završila školovanje i nisu bahata poput djece nekih poznatih i bogatih ličnosti - tvrdi izvor.

Inače, Anja se nikad javno nije eksponirala, ali je došla u žižu javnosti kad je prošle godine uslikana na Mikonosu s fudbalerom Balotelijem. Ona je tada objasnila da su se našli u istom društvu jer imaju zajedničke prijatelje. U maju ove godine automobilista Hugo Valente je otkrio da je on dečko Piksijeve ćerke. Pozvali su fudbalera, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.