'Kim Kardašijan Balkana'

Španci o Soraji

'Kim Kardašijan Balkana'

Soraja Vučelić nije glavna tema samo u domaćoj i britanskoj, već i u katalonskoj štampi. "Mundo deportivo" piše o navodnoj vezi starlete i Nejmara.

"Crnogorska manekenka provela je sa koleginicom vikend u Barseloni. Navodna nova Nejmarova djevojka poznata je u svojoj zemlji kao 'Kim Kardašijan Balkana', koliko zbog zanosnih oblina, toliko i zbog pojavljivanja u Plejboju", piše taj portal, prenosi mondo.rs.

"Mundo deportivo", međutim, ne otkriva da li je tačno da su Nejmar i Soraja u ljubavi, samo navodi činjenicu da je starleta objavila i sliku sa žurke na kojoj se vidi logo Barse.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.