Pjevač priprema gala žurku za 18. rođendan svoje ćerke
Boban Rajović

Brižni tata

Pjevač priprema gala žurku za 18. rođendan svoje ćerke

Boban Rajović je odlučio da na nekoliko dana profesionalne obaveze gurne u stranu.
I pored toga pjevač ima pune ruke posla, ali pretpostavljamo da mu te obaveze predstavljaju pravi užitak s obzirom na to da se radi o organizovanju rođendanske žurke.
 
Naime, njegova kćerka Anđela ovih dana će ''zakoračiti u svijet odraslih'' a brižni tata će se potruditi da se i njen rođendan dugo pamti i prepričava.
Podsjetimo, Rajovićeva najstarija kćerka Ivana u aprilu prošle godine proslavila je svoj 18. rodjendan a proslavi njenog punoljetstva, pored porodice i prijatelja prisustvovale su i mnoge Rajovićeve kolege, a Boban je svojoj mezimici poklonio automobil 'Mini Cooper'.
 
Da li će i mlađa kćerka Anđela dobiti automobil ili nešto drugo nismo uspjeli saznati, ali će se zasigurno i njen rođendan dugo prepričavati.
Prema informacijama do kojih smo došli, žurka će biti organizovana u jednom elitnom beogradskom restoranu, a mnogobrojne goste će zabavljati Milica Todorović.
Naravno, nije isključeno da se i ostale Rajovićeve kolege koje će uveličati Anđelino rođendansko slavlje, late mikrofona i otpjevaju par pjesama.
(alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.