Nećete vjerovati koliko Maraja Keri troši na izgled
Maraja Keri

Ogromni troškovi

Nećete vjerovati koliko Maraja Keri troši na izgled

Samo da bi stala ispred kamere Maraja Keri mora odraditi manikir od 2.400 doalra, a to je samo mali dio njenih basnoslovnih troškova za uređivanje.

Otkako se pojavila na svjetskoj sceni Maraju Keri bije glas da je diva. To se još jednom dokazalo kao tačno, sudeći po iznosu koji je potreban da se američka pop zvijezda pripremi za jedno snimanje. 

Naime, Maraja na pripreme potroši čak 85 hiljada dolara, a stilista dobije najveći dio kolača, čak 65 hiljada dolara, frizer 9.600, šminker 7.200, a za manikir daje čak 2.400 dolara. 

Inače, ove infromacije mediji su saznali iz sudskih spisa tužbe koju je protiv diskografske kuće četrdesetpetogodšnje pievačice podigao zasad neimenovani fotograf koji tvrdi da su mu u posliednji trenutak otkazali snimanje. 

Naime, fotograf ih tuži za 150. hiljada dolara, a diskografska kuća se ograđuje od uslova ugovora smatrajući da nisu prekšili nijednu stavku.

(super žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.