Milan Kalinić se prefarbao u crno zbog Cece!
Milan Kalinić

Šokirao sve

Milan Kalinić se prefarbao u crno zbog Cece!

Milan Kalinić šokirao je sve kada se na snimanju “Pinkovih zvijezda” pojavio sa crnom kosom, a kako je naveo, to je uradio zbog Cece Ražnatović! Iako na početku, kao i tokom dobrog dijela emisije, nije želio da otkrije zašto se odlučio na ovako drastičnu vizuelnu promjenu, tek pred kraj je priznao da je to uradio zbog Cece.

- Čuo sam da Ceca više voli crnokose muškarce, pa sam zato ovo uradio - rekao je Milan, na šta se pjevačica odmah nadovezala.

- Mnogo si pametniji sa plavom kosom, a i pogrešan ti je put. Ja baš volim plavušane - odgovorila mu je ona.
Da li će i kojom brzinom voditelj uspjeti da povrati svoju staru boju, ostaje da vidimo u epizodama koje slijede.

„Mnogo si pametniji sa plavom kosom“: Ceca Ražnatović

Podsjećanja radi, Kalinić je poslije “peckanja” sa pjevačicom na početku sezone “Pinkovih zvijezda” pokazao da je spreman na sve kako bi pridobio njenu naklonost, piše Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.