Entoni Čikone: Madona ne zna ni da li sam živ!
Madona

Porodična drama

Entoni Čikone: Madona ne zna ni da li sam živ!

Entoni Čikone (58) jedan je od nekoliko stotina hiljada beskućnika koji žive u Mičigenu!

Međutim, njega od drugih nesrećnika odvaja to što je jedan od trojice rođene braće pop kraljice Madone! Njegova sestra je teška više od milijardu dolara, ali uprkos tome Entoni živi po napuštenim garažama, sa nekoliko slomljenih rebara i frakturom članka, piše portal Alo.

“Istina je da Madonu nije briga da li sam živ ili mrtav. Iako mi je rođena sestra, ona me ne bi ni prepoznala da me sretne na ulici”, rekao je Entoni za “National Enquirer”.

Na nedavno održanom porodičnom sastanku, Madonina braća su se okupila kako bi raspravljala o tome kako da se pomogne Entoniju, koji je zavisnik od droge i alkohola. Sam Entoni je došao na sastanak vidno pijan, zbog čega je Mario, jedan od braće, zahtijevao da ga izbace.

Živi na margini društva: Entoni Čikone

Živi na margini društva: Entoni Čikone

“Izgleda da nema spasa. Odnosi u porodici su trajno narušeni. Madona i njen brat Mario završili su s Entonijem zauvijek. Oni vjeruju da Entoni više ne zaslužuje novu priliku za pomoć”, rekao je neimenovani izvor blizak pjevačici.

Ipak, Madonina sestra Paula, koja je Entoniju pomogla da ne živi ispod mosta, ne želi da odustane i nastaviće da mu pomaže. “Ironično je što moja porodica misli da sam odabrao ovakav stil života. To nije istina”, dodao je Entoni.

Madona odranije ima probleme sa braćom. Entoni ju je i ranije prozivao po medijima, a Kristofer je o sestri napisao knjigu 2008. Madona ima još i sestru Melani.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.