Od novogodišnjeg Severininog honorara će vam se zavrtjeti u glavi
Severina

Za najluđu noć će biti u Poreču

Od novogodišnjeg Severininog honorara će vam se zavrtjeti u glavi

Hrvatska pop pjevačica Severina, dokazala je još jednom da je jedna od najcjenjenijih umjetnika na Balkanu, pa će tako za svoj novogodišnji nastup dobiti pozamašnu sumu novca.

Severina je angažovana da nastupa u jednom klubu u Poreču, koji će za njene usluge morati da izdvoji nevjerovatnih 50.000 eura.

Pjevačica je svoj nastup u ovom klubu dogovorila još ljetos, kada je tamo održala niz žurki.

Koliko Severina znači ovom gradu, govore i riječi gradonačelnika Poreča Edija Štifanića, koji je istakao kako je i više nego zadovoljan što će ona upravo tu provesti "najluđu noć".

Severina je tako uspjela da uzme najveći honorar na Balkanu, kada je riječ o dočeku Nove godine, s obzirom da je do sada Svetlana Ceca Ražnatović držala taj rekord sa 30.000 eura za nastup.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.