Đole Đogani: Moje pjesme ovdje niko ne sluša, zato sam i propao!
Đole Đogani

Nekad su bili popularni

Đole Đogani: Moje pjesme ovdje niko ne sluša, zato sam i propao!

Iako je devedesetih godina grupa "Đogani fantastiko" važila za jednu od najpopularnijih, danas u Srbiji, prema riječima Đoleta niko više ne sluša njihove pjesme.

Đole Đogani, svakog vikenda zajedno sa svojom suprugom Vesnom nastupa po inostranstvu, ali im je posao znatno u Srbiji opao, te se denser ne plaši najavljene provjere imetka i redovnog plaćanja poreza estradnih zvijezda.

"Porez plaćam tamo gdje treba da ga plaćam. Ako radim u inostranstvu, platim ga tamo, ali ja nemam posla, nema više tih zlatnih devedesetih kada se radilo i imalo. Pa, kada sam snimio posljednju pjesmu ili spot? Ne znate? Naravno da ne znate! Moje pjesme ovdje više niko ne sluša, zato sam i propao. Ja sam, bre, zabranjen na svim televiziijama jer nemam posla. Evo, moj brat Gagi takođe nema posla, novine su pisale da mi je tražio 500 eura a ja mu nisam dao", zaključio je Đogani za Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.