Šer napao virus ubica!
Šer

Povukla se sa turneje

Šer napao virus ubica!

Legendarna pjevačica Šer (68) bila je usred svoje oproštajne turneje "Dressed To Kill" kada je završila u bolnici zbog opasne virusne infekcije. Virus joj je prevashodno napao bubrege, ali je napravio probleme po cijelom organizmu, zbog čega pjevačica sada navodno nosi srčani monitor.

Šer je septemabr i oktobar provela po bolnicama, boreći se sa opasnim virusom. Međutim, 29. oktorbra, mnogo nakon što je pjevačica objavila da je ozdravila, viđena je kako kupuje zdravu hranu - noseći srčani monitor. Njen PR je objavio da ona zaista nosi monitor, ali i da je to sastavni dio oporavka od opasnog i potencijalno smrtonosnog virusa.

Pjevačicin blizak prijatelj je za magazin "Closer" izjavio da monitor nosi kako bi se ljekari uvjerili da srce nije oštećeno zbog infekcije. Njen Tviter je tokom nedjelja koje je provela bolesna utihnuo, ali postavila je nekoliko stvari o svojoj bolesti.

"Tako mi je žao što sam imala još dva nastupa i razočarala vas. Ne otkazujem osim ukoliko ne mogu da ustanem. Ovaj virus je ubica", napisala je ona.

Zbog svega toga njena turneja je zvanično pomjerena za 9. novembar. Inače, pjevačica je na nedavnim nastupima pokazala da joj godine ne mogu ništa i da je i dalje puna energije kao prije više decenija. Nažalost, niko nije mogao ni da pretpostavi šta se zapravo dešava u njenom organizmu, piše ženablic..

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.