Zbog Anđeline Džoli glumci snimanja završavali u suzama
Andželina Džoli

Je li moguće?

Zbog Anđeline Džoli glumci snimanja završavali u suzama

Anđelina Džoli željela je da njen novi rediteljski pokušaj, film “Unbroken”, izgleda što realnije, pa je glumce na setu spopadala mučnina i često su završavali u suzama

Američka glumica inspiraciju za novi film pronašla je u priči Luisa Zamperinija, olimpijskog trkača, kojeg su tokom Drugog svjetskog rata zarobili Japanci. Izgleda da će film sadržati mnogo scena nasilja, a snimanje nije lako palo ni glumcima, koji su otkrili da su nakon pojedinih brutalnih scena plakali i povraćali. Svoje iskustvo rada na ovom projektu prenio je i japanska pop zvijezda Mijavi, koji igra okrutnog narednika Macuhura Vatanabu.
Njega je Anđelina podsticala da se uživi u ulogu, a u jednoj sceni trebalo je da brutalno pretuče Zamperinija, kojeg igra Džek O'Konel.
“Za mene je bilo mučenje da mrzim druge glumce. Morao sam da osjećam mržnju prema njima. Kada sam morao da ih tučem, morao sam da razmišljam da na taj način štitim svoju porodicu”, ispričao je on za "Vanity Fair".
“U isto vrijeme, nisam želio da budem samo negativac. Želio sam da dodam i humanost njegovom liku. On je bio lud i sadista, ali istovremeno i slab i pod traumom.”
Mujavi dodaje i da je Anđelina pokušala da stvori “most između država koje su tada bile u sukobu.”
“Bila je veoma ubjedljiva. To je priča koja je i dalje bolna za moj narod, i nakon što sam snimao neke nasilnije scene, nisam mogao da prestanem da plačem”, otkrio je on.
Džolijeva se zbližila sa Zamperinijem nedugo prije njegove smrti u 97. godini prošlog jula, i uspjela je da mu pokaže neke scene iz filma, prenosi Alo.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.