Evo koja je srpska zvijezda pala na sina Dragoslava Kosmajca
Foto:Alo.rs

Romansa

Evo koja je srpska zvijezda pala na sina Dragoslava Kosmajca

Bojana Rajić (34) uživa u vezi sa devet godina mlađim dečkom Lazarom Kosmajcem (25). Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, manekenka i sin Dragoslava Kosmajca, za koga je premijer Aleksandar Vučić izjavio da je najveći narko-diler u Srbiji, razmjenjivali su nježnosti i strasne poljupce u noćnom provodu u Novom Sadu, o čemu svjedoče paparaco fotografije.

- Bojana i Lazar su došli u Novi Sad na nastup Nataše Bekvalac i smjestili su se u jedan od centralnih separea. Ponašali su se kao i svaki zaljubljeni par - ljubili se, razmjenjivali nježnosti i igrali.

Lazar Kosmajac prije četiri godine zabavljao se sa glumicom Mirkom Vasiljević. Oni su se upoznali u srednjoj školi, a vezu su otpočeli nakon njenog punoljetstva i zabavljali su se godinu dana. Nakon lijepe glumice, Kosmajac je zaveo pjevačicu Marinu Tadić, ali ta veza nije potrajala.

Bojana je Lazara sve vrijeme grlila i mazila, dok je on nju ljubio u vrat. Uopšte se nisu trudili da sakriju da su u vezi i da ih možda neko ne uslika - govori izvor sa lica mjesta, i dodaje da im je Bekvalčeva posvetila jednu pjesmu na nastupu.
- Specijalno za njih dvoje Nataša je otpjevala pjesmu „Deset mlađa“, koja je Bojanu posebno pogodila, s obzirom na to da je Lazar toliko mlađi od nje. Iz diskoteke su izašli među poslednjima, i to ruku pod ruku - završava priču naš izvor koji se našao isto veče sa njima u diskoteci.

Kako Alo saznaje, Bojana i Lazar su u vezi nekoliko mjeseci, a razlika u godinama im uopšte ne predstavlja problem.
 

Izvor:Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.