Ovim poznatim ličnostima je zabranjen ulaz u ekskluzivne hotele
Britni Spirs

Nepoželjni

Ovim poznatim ličnostima je zabranjen ulaz u ekskluzivne hotele

Poznato je da su svjetske zvijezde bahate, a kada pretjeraju u svom bahaćenju, onda snose posljedice poput zabrane uslaska u hotele.

Čarli Šin

Niko nije iznenađen što se ovaj nestašni "dečko" našao na  listi. Glumac je 2010. boravio u Njujorku, u hotelu Plaza.

Ako je suditi po novinarskim izvještajima, Šin je tokom svog kratkotrajnog boravka imao "lošu reakciju na lijekove", usljed čega je demolirao hotelsku sobu. U stvari, Čarli je samo dovršio ono što je započeo prethodnog dana, kada je napravio ludu žurku začinjenu skupim prostitutkama, dok je u istom hotelu, u istom trenutku i na istom spratu, bila smještena njegova (sada) bivša žena sa njihovom djecom.

Čarliju je doživotno zabranjen ulaz u Plazu.

Ben Aflek

Benu se nije isplatilo što je inteligentan, pošto i pored silne inteligencije, njegovi postupci u kazinu "Hard Rock" hotela su u najmanju ruku, jako, jako glupi.

On je mirno igrao blackjack iliti ajnc, kada su ga krupijei uhvatili kako broji karte. To je u kocarskom svijetu veliki, neoprostivi grijeh.

U svakom slučaju, Ben je rekao kako nema problem sa kockanjem i da je htio da odigra dvije, tri ruke, ali na njegovu veliku žalost, on ne samo da je izbačen iz hotela, već mu je zabranjeno da ikada više sjedne za sto za ajnc.

Britni Spirs

Princeza popa Britni Spirs posljednjih godina je pokazala da je sve, osim princeza.

Hotel "Chateau Marmont" u Holivudu opšte je poznat po blagoj politici prema svojim kiljentima. Od toga da je Džim Morison skočio sa krova hotela, a da su momci iz benda Led Cepelin vozili motore kroz lobi, teško da bi neko mogao da prevaziđe njihovu slavu.

Dok se nije pojavila Britni. Ona je 2007. godine zaposlene i goste gađala hranom, koju je poslije mazala sebi po licu i glavi, zbog čega su je zauvijek izbacili.

Miki Rurk

U jeku slave, glumac Miki Rurk 90-tih godina prošlog vijeka izdvojio je ni manje ni više nego 5.000 dolara za noć u hotelu "Plaza" na Menhetnu.

On je uspio da svoj apartman demolira do neprepoznatljivosti, te su vlasnici hotela morali da zatvore cijelo krilo, ne bi li sanirali štetu. Donald Tramp, vlasnik hotela, izjavio je da je Rurk slomio namještaj koji ne može biti slomljen, kao i da će njegova popravka koštati 20.000 dolara.

Rasel Krou

Rasel je izdvajao 4.000 dolara dnevno da bi mogao da boravi u "Mercer" hotelu u Njujorku 2005. godine tokom snimanja filma.

On je nekoliko puta bezuspješno iz svoje sobe  pokušao da dobije suprugu u Australiji, da bi se toliko iznervirao i revoltirano napustio sobu sa sve fiksnim telefonom.

Umarširao je u lobi i gađao je recepcionara aparatom, pogodivši ga iznad oka. Intervenisala je policija, koja ga je odmah odvela pred sudiju. Uprava hotela je, naravno Raselu zabranila ulaz.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.