Karleuša simulirala seks sa klincem!
Jelena Karleuša

Haos na nastupu

Karleuša simulirala seks sa klincem!

Jelena Karleuša šokirala je svoju publiku na jednom nastupu kada je jedva punoljetnog momka izvela iz publike na binu, gdje je sa njim simulirala seks, prenosi Blic.

Naime, ona je pitala ima li dobrovoljaca koji bi joj se pridružili na sceni, da bi nekoliko momaka podiglo ruke, a ona je odabrala, čini nam se, najmlađeg dečka u klubu.

Karleuša mu je čim se popeo na scenu naglasila da šta god mu uradi, mora da stoji mirno i da se ne pomjera.

- Miloše, šta god da ja uradim, ne smiješ da se pomjeriš! Nema pomjeranja, pristao si na sve! - rekla je Jelena, a zatim pocijepala momku majicu i skinula mu kaiš, koji mu je stavila oko vrata i tako počela da đuska sa njim.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.