Pjevačica Emeli Sande više nije crnogorska snajka
Emeli Sande

Razvod nakon godinu dana

Pjevačica Emeli Sande više nije crnogorska snajka

Talentovana britanska pjevačica Emeli Sande razvela se od svog supruga nakon samo godinu dana braka. Emeli, koja se za Adama udala u njegovoj rodnoj Crnoj Gori 2012. kazala ja da namjerava da zadrži tetovažu „Volim te, Adame“ koju je uradila na crnogoraskom jeziku.

Dvadesetsedmogodišnja pjevačica priznala je da je bila na ivici nervnog sloma kada se razvela od svog supruga Adama Goradžina, sa kojim je bila u vezi 10 godina, od kojih godinu u braku. Emeli, koja se za Adama udala u njegovoj rodnoj Crnoj Gori 2012. godine kaže da joj je bilo najteže zato što je izgubila svog najboljeg prijatelja.

"Svi su mislili da sam poludjela."Kako to misliš razvodiš se? Svi smo bili na tvom vjenčanju prije samo par mjeseci?!’, pitali bi me. Ali, nešto u meni je govorilo da to nije pravi život i da se pretvaram da sam nešto što nisam“, rekla je za „Tajms“ – „Ne želim da kažem da je to bio krah svega što smo ikada imali, ali tako je izlgedalo“, prenosi B92.

Kada je prošle godine pričala o zemlji iz koje njen suprug dolazi, Emeli je poželjela da ima crnogorski pasoš.

"Voljela bih da imam crnogorski pasoš. Želim da budem dio njegove tradicije. I sama sam odrastala u porodici koja je njegovala dvije kulture. Kada budemo imali djecu voljela bih da isto odrastaju“, govorila je.

Emeli, koja se juče pojavila na evorpskoj dodjeli MTV nagrada u Glazgovu priznaje da žali što se udala za Adama jer su njihovi životi toliko različiti, ali uprkos svemu kaže da za njega nema nijednu ružnu riječ, pa namjerava da zadrži tetovažu „Volim te, Adame“ koju je uradila na crnogoraskom jeziku.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.