Šako Polumenta: Dona Ares je najhrabrija žena koju znam!
Šako Polumenta i Dona Ares

Posjetio koleginicu

Šako Polumenta: Dona Ares je najhrabrija žena koju znam!

Šako Polumenta u nedjelju je posjetio svoju koleginicu Donu Ares, koja je trenutno u bolnici zbog terapija koje prima. On je cijelo popodne proveo sa njom, i otkrio da je nevjerovatno koliko je pjevačica koja je oboljela od raka pozitivna i puna života.

 Nije lako kada vidiš nekog svog okruženo silnim aparatima. Dona Ares je moja velika prijateljica i koleginica. Proveli smo mnogo divnih trenutaka zajedno, nikada nisam mogao ni da pomislim da može baš njoj da se to desi.

Veliki je borac i veoma hrabra žena, nevjerovatno hrabra. Ona će iz ove bitke izaći kao pobjednik, i ja to znam. Svim srcem sam uz nju. Koliko je Dona pozitivna, i to je nevjerovatno. Prava je lavica - rekao je Polumenta, a prenosi portal Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.