Nataša objavila prvu fotku sa Ljubom! (FOTO)
Nataša Bekvalac

Više se ne kriju

Nataša objavila prvu fotku sa Ljubom! (FOTO)

Nataša Bekvalac priznala je svoju vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, a sada je objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram.

Pjevačica je postavila fotografiju sa dečkom Ljubom i njihovim zajedničkim prijateljima, a sve je popratila riječima: "Ljubav moja".

natasa

Podsjetimo, Ljuba pjevačicu prati na skoro svakom nastupu, ona njega bodri s tribina na utakmicama, ali je tek nedavno progovorila o njihovoj vezi.

"Svi pričaju da sam priznala vezu sa Ljubom, a ja sam kao čovjek stala u zaštitu nekog koga veoma poštujem, ko mi je jako blizak i koga volim. To što javnost sada zna za nas nije ništa promijenilo - niti mi je otežalo, niti olakšalo. Ne bih da previše pričam o tome jer to nije tema koja potresa društvo, a ja sebe ne smatram dovoljno važnom da bi se pričalo o tome", stidljivo je rekla Nataša.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.