Aco Pejović: Gledao sam druge žene
Aco Pejović sa suprugom

Traži oproštaj

Aco Pejović: Gledao sam druge žene

Pjevač otkriva da i dalje nije imun na lijepe žene iako je već dvije decenije u braku.

Aco Pejović (44) priznaje da je bilo i uspona i padova u braku sa Biljanom.

- Boem sam, nije mi strano da se okrenem za lijepom ženom. A to što me bije glas da sam ženskaroš vjerovatno je zbog burnog momačkog života, ali i danas mi laska kad mi kažu da me žene vole - kaže Aco za „Blic“.
Koliko daleko je išao, pjevač nije spreman javno da govori, a ističe da uprkos svemu sa suprugom ima odnos pun ljubavi. On je svojoj dragoj poklonio pjesmu kojom joj zahvaljuje za sve što je postigao i traži oproštaj za sve grijehe.
- Mojoj Biljani dugujem sve, baš kao u pjesmi kojoj sam joj poklonio. A svi smo negdje grešni. Pjesmom joj zahvaljujem za svih 20 godina koje smo prošli zajedno, u kojima sam često putovao i rijetko bio kod kuće. Pjesmom sam pokušao da se iskupim za neke svoje greške i zahvalim joj za svu ljubav i razumijevanje - objasnio je Aco.
On napominje da je za njega porodica svetinja i da nikada nije doveo u pitanje svoj brak, koliko god da je bio odsutan i da je udovoljavao sebi.
- Porodica mi je apsolutno na prvom mjestu. Biljana je moj najveći oslonac i najbolje me razumije. Uz nju sam uspio da ostanem normalan i stvorim zdravu porodicu. Ponosan sam na suprugu koja je, uz brigu o kući i podizanje djece, uspjela i da izgradi karijeru - zaključuje Pejović, a prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.