Nakon prvog seksa iskočila iz kreveta i gola pobjegla iz sobe
Bruk Šilds

Bruk Šilds

Nakon prvog seksa iskočila iz kreveta i gola pobjegla iz sobe

Bruk Šilds pobjegla je 'glavom bez obzira', trčala je hodnikom kao da joj je neko ukrao novčanik. Njen tadašnji dečko Din Kejn je stigao i zagrlio je

Glumica je napisala knjigu memoara u kojoj je opisala i svoje prvo seksualno iskustvo. Bruk Šilds (49) nevinost je izgubila kada je imala 22 godine s tadašnjim dečkom Dinom Kejnom(48). Za zvijezdu 'Plave lagune' to iskustvo bilo je toliko intenzivno da je pobjegla 'glavom bez obzira', piše 24sata.hr

- Iskočila sam iz kreveta. Zapravo sam nekako posrnula i počela sam da trčim. Potpuno gola trčala sam hodnikom kao da mi je neko ukrao novčanik - napisala je u svojoj knjizi 'There Was A Little Girl'.
Din, takođe glumac, tada je potrčao za njom i uhvatio je i čvrsto zagrlio. Šilds objašnjava da je pobjegla zbog komplikovanog odnosa sa svojom majkom. Plašila se da tim činom ostavlja svoju majku Teri, takođe proslavljenu glumicu, producentkinju i model. 
Zbog djetinjstva pod reflektorima, kaže Bruk, bila je prestravljena od same pomisli na fizički kontakt s dečkom. Dodala je da je Din s njom bio jako strpljiv u vezi seksa i da je dugo čekao, a ona je imala osjećaj da je majka stalno gleda čak i kad to nije bilo tako, prenosi Blic.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.