Još jedna gola i nauljena fotografija Kim Kardašijan (FOTO)
Kim Kardašijan

Ovoga puta pokazala je baš SVE

Još jedna gola i nauljena fotografija Kim Kardašijan (FOTO)

Uskoro će gola Kim Kardašijan početi da vas zaskače i iz frižidera. Juče je objavljena slika njene nauljene guze sa naslovnice magazina "Paper", a danas to isto možete da vidite sprijeda. Golo i depilirano.

Mnogo bure se juče podiglo na društvenim mrežama, kada je Kim objavila fotografiju svoje gole guze, a danas se pobrinula da se jučerašnja slika potpuno zaboravi.

Gola Kim Kardašijan

Ovog puta objavljene su dodatne fotke sa snimanja, a na njima se Kim potpuno obnažila i bez cenzure pokazala baš sve.

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan | Foto: Paper magazin

Prema riječima urednika magazina, Mikija Bordmana, upravo je starletina ideja bila da se fotografiše potpuno gola.

"Mi smo htjeli da napravimo naslovnicu na kojoj bi joj se samo malo vidjela guza, ali ona je insistirala da se skine gola. Ostalo je istorija", rekao je Bordman.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.