Tanja Savić odsjekla šiške (FOTO)
Tanja Savić

Kako vam se dopada?

Tanja Savić odsjekla šiške (FOTO)

Prije samo nekoliko mjeseci je drastično promijenila imidž i mnoge ostavila u čudu, ali je sada unijela ponovo neke promjene

Folk pjevačica Tanja Savić prije nekoliko mjeseci drastično je promijenila svoj imidž, pa je kosu ofarbala u svijetlo smeđu boju, stavila nadogradnju, ali je promijenila i stil oblačenja. Pored toga, svake nedjelje se u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" trasnformiše u neku poznatu ličnost, ali joj ove promjene očigledno nisu dovoljne.

tanja
Savićeva je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk danas podijelila fotografiju na kojoj je pokazala da je sada odsjekla i kratke šiške, a sudeći po komentarima, njenim fanovima se i ova promjena dopala, prenosi Alo.
Nema šta, kako je krenula, samo čekamo da vidimo šta će sljedeće da uradi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.