Mik zarađuje na mrtvoj Lren!
Mik Džeger i Lren Skot

Porodica manekenke bijesna na frontmena "Stonsa"

Mik zarađuje na mrtvoj Lren!

Mik Džeger (71), frontmen „Rolingsonsa“, najpoznatijeg rok benda na planeti izazvao je bijes porodice Lren Skot, bivše djevojke koja je izvršila samoubistvo 17. marta ove godine, objesivši se šalom o kvaku na vratima svog stana na Menhetnu!

Naime, iako je njegovo bogatstvo procijenjeno na 360 miliona dolara, Mik Džeger želi da uzme 13 miliona dolara na ime polise osiguranja, a zbog odlaganja turneje. Osiguranje ne želi da isplati novac, jer polisa ne pokriva samoubistvo. Osiguravajuća kuća zbog toga želi da od porodice bivše manekenke dobije medicinski karton tvrdeći da je ona patila od mentalnih problema.

“Ne možemo da vjerujemo da Mik želi da otvara stare rane. Zaista nam nije potreban nikakav sudski spor oko osiguranja. Želimo da čuvamo neukaljanu uspomenu na Lren. Njemu novac uopšte nije potreban. On je nevjerovatan”, rekao je Rob Šejn, suprug Lrenine sestre Džejn, koji se oglasio u ime porodice.

Osiguravajuća kuća ističe da da je Lren dugo bolovala od mentalnih problema, a da zbog toga što nije tražila pomoć doktora njena smrt ne može da se prihvati kao “iznenadna i nepredviđena”. Poslije Lrenine smrti “Stonsi” su bili prinuđeni da odlože turneju i već rasprodate koncerte u Australiji i na Novom Zelandu.

Lren Skot je tek jedna od nekoliko desetina osoba koje je Mik Džeger naveo pod “porodicu” u polisi osiguranja. Osim nje, Mik je među “porodicu” naveo i bivše supruge Bjanku Džeger, Džeri Hol, kao i nekoliko bivših djevojaka, sedmoro djece i četvoro unučadi, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.