Crnogorac mazao uljem Kim kad se slikala gola
Kim Kardašijan

Nije mu bilo teško

Crnogorac mazao uljem Kim kad se slikala gola

Slike gole Kim Kardašijan zabavaljuju cio svijet već danima. Njen muž Kanje Vest joj je dao zeleno svjetlo da se skine i pozira, ali on nije bio taj koji ju je namazao uljem

Na snimanju za magazin "Paper" reper je sve vrijeme bio uz suprugu Kanje Vesta, piše američka štampa.

- Kanje nikada ne bi dozvolio da Kim bude gola na nekom setu ako i on nije tamo - ispričao je izvor za RadarOnline.

Međutim, dozvolio je da neko drugi svojski ispipa njegovu Kim!

Mario Dedivanović, šminker i stilista koji već neko vrijeme radi sa Kim, imao je zadatak da starletu namaže bebi uljem zbog kog je i sijala kao glazirana krofna.

 

Mario je šminkao Kim i za vjenčanje sa Kanje Vestom

- Samo sam prosuo cijelu bočicu na nju - ispričao je Mario koji je inače porijeklom iz Crne Gore.

On tvrdi da su pripreme za slikanje trajale samo 20 minuta jer je šminka bila jednostavna, kao i da su najviše truda utrošili na namještanje frizure za Kim, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.