Majli Sajrus i sin Švarcenegera uslikani kako razmjenjuju nježnosti! (FOTO)
Majli Sajrus i Patrik Švarceneger

Više se ne kriju

Majli Sajrus i sin Švarcenegera uslikani kako razmjenjuju nježnosti! (FOTO)

Sin akcionog junaka i pjevačica uživaju u ljubavi, pa su odlučili da to podijele sa cijelim svijetom kada su se strasno poljubili pred hiljadama ljudi
Nakon što su mediji počeli da pišu kako su Patrik Švarceneger i Majli Sajrus u vezi, njih dvoje su odlučili da to i potvrde na spektakularan način.

Majli Sajrus i Patrik Švarceneger / Foto: Profimedia

Naime, pjevačica i sin akcionog junaka poljubili su se pred cijelim stadionom na utakmici u Los Anđelesu. S obzirom na Majlino uobičajeno skandalozno ponašanje, ovo se čini kao tipičan način da svima da do znanja ko je njezin izabranik. Sajrusova je djelovala jako zaljubljeno, a Patrika je čvrsto grlila dok su razmjenjivali poljupce i pravili selfije.

Izvori bliski pjevačici nedavno su rekli kako se ona nada da će njen odnos s Patrikom prerasti u nešto ozbiljnije. Sajrus je Švarcenegeru zapala za oko još prije nekoliko godina kada je i prizano da mu je ona najveća simpatija.

Majli Sajrus i Patrik Švarceneger / Foto: Profimedia

Strani mediji nedavno su pisali kako se Arnold i njegova supruga plaše da će problematična pjevačica loše uticati na njihovog sina, dok Majlini roditelji smatraju da je Patrik upravo osoba kakva je potrebna njihovoj ćerki, prenosi Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.