Pjevačica se upiškila na sceni! (VIDEO)
Fergi

Fergi ispričala šta se desilo na koncertu

Pjevačica se upiškila na sceni! (VIDEO)

Dok je izvodila pjesmu "Let's get it started", Fergi nije mogla da iskontroliše svoju bešiku, pa se upiškila naočigled publike.

Pop pjevačica Fergi po prvi put je ispričala šta se zapravo desilo na koncertu u San Dijegu 2005. godine kada se, dok je izvodila pjesmu "Let's Get It Started", naočigled publike upiškila na sceni.

Devet godina nakon što se pomenuti incident desio, pjevačica Fergi je u jednoj radijskoj emisiji ispričala pravu verziju neslavnog trenutka nazvavši ga "najneprivlačnijim momentom svog života". Fergi je objasnila da je sa bendom žurila da izađe na scenu i da nije imala vremena da ode do toaleta.

"Kasnili smo na koncert, i kada smo stigli bukvalno smo odmah morali da izađemo na binu. Svirali smo "Let's Get It Started", i jednostavno sam osjetila nalet adrenalina- skakala sam, i trčala po sceni"  rekla je Fergi.

Dok je izvodila tu pjesmu, Fergi nije mogla da iskontroliše svoju bešiku, pa se upiškila naočigled publike.

"Voljela bih da se to nije desilo...bilo me je tako sramota", rekla je ona.

(kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.