Udala se Beyoncina sestra Solange! (FOTO)
Mladenci: Solange Knowles i Alen Ferguson

Stala na ludi kamen po drugi put

Udala se Beyoncina sestra Solange! (FOTO)

Dok njena sestra Beyonce izbacuje album bez ikakve najave, Solange Knowles se udaje bez medijske najave.

Solange je stala na ludi kamen sa svojim dugodišnjim dečkom, rediteljem Alen Fergusonom. Ovo je drugi brak ove pjevačice, dok iz prvog braka ima sina Juleza. Sudbonosno ‘da’ ovaj par je rekao uz uži krug porodice i prijatelja u Nju Orleansu. 

Vjenčanju su prisustvovali Beyonce, Jay-Z, mama Tina Knowles, dok je tata Knowles izostao sa ovog porodičnog događaja. Od poznatih, na vjenčanju je prisustvovala i pjevačica Janelle Monae koja je odlična prijateljica sa Solange.

Mama Tina je za svoju ćerku dizajnirala vjenčanicu, kao i kombinezon koji je kasnije mlada nosila. Ono što je posebno zanimljivo je da su na ovom događaju svi bili obučeni u bijelo, piše tracara.com.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.