Nove uši,  grudi i  usne  Nadežde Biljić
Nadežda Biljić

Transformacija

Nove uši, grudi i usne Nadežde Biljić

Pjevačica Nadežda Biljić uradila je nekoliko estetskih korekcija na svom licu i tijelu.

Kada je prvi put stupila na scenu muzičkog takmičenja "Zvezda Granda"  Nadežda je izgledala znatno drugačije od djevojke koju smo imali prilike da vidimo u poslednjoj epizodi "Pinkovih zvezda", gde je bila jedini kandidat koji je prošao dalje sa svih pet glasova, piše Alo.
Prilikom prvog pojavljivanja bila je plavuša kratke kose, dok je sada brineta koja ima kosu do struka. I to nije sve, Nadežda je u međuvremenu operisala uši, ugradila silikone u grudi, a jedno vrijeme je imala i napumpane usne.
- Nijrsam bila zadovoljna svojim grudima, prije svega. Haljine mi nijesu dobro stajale u tom djelu i željela sam da to promijenim. Što se ušiju tiče, svi su mi govorili da nijesu velike i da mi ne treba operacija, ali ja sam mislila drugačije i zato sam i njih operisala. Sve odluke obično donosim sama, tako je bilo i ovog puta - pričala je Nadežda pre nekoliko godina.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.