Da nijesam Severina, bila bih Sandra Afrika!
Severina Vučković

Otvorila dušu

Da nijesam Severina, bila bih Sandra Afrika!

Severina Vučković je otvoreno i bez ikakvog ustručavanja priznala da bi voljela da bude Sandra Afrika, na koju se ugledala prilikom snimanja spota za pjesmu „Uno momento“, koju je otpjevala sa „Ministarkama“.

Seve je gostujući u emisiji „Amidži šou“ na Ognjenovo pitanje koja pjevačica bi voljela da bude da nije Severina kao iz topa odgovorila:

- Bila bih Sandra Afrika. Poslednjim spotom dala sam joj priznanje i mnogo mi se sviđa - rekla je Severina, dok je Ognjen bio poprilično iznenađen odgovorom, piše Alo.

Tokom emisije, Vučkovićeva je otvorila dušu i požalila se da uvijek bude prevarena od strane muškaraca jer ne zna da procijeni kada lažu.

- Ja sam iskrena osoba, ne znam da lažem i uvijek sam ista. Ne znam da procijenim kada muškarci lažu, pa zbog toga uglavnom budemm izigrana - požalila se Seve i dodala da najviše uživa u igranju sa sinom.

- Uloga majke mi je najvažnija i skroz me ispunjava. Uživam dok se igram sa Aleksandrom i on je najveća energija koja me pokreće - istakla je pjevačica.

Zanimljivo je dodati da je Seve sedjela  tri sata  u hladnom studiju u haljini bez rukava, pa su se prisutni u studiju šalili da će biti modra ako ne bude slušala Ognjena i davala zanimljive odgovore.
Tokom emisije, Severina i Saša Matić su poklonili Amidžiću flašu vina koju su organizatori prethodno namazali katranom. Kako se uhvatio za flašu, pa za nos, Ognjen se sav izmazao, pa ga je Seve u pauzi brisala i došminkavala. Vučkovićeva je gostovanje u emisiji iskoristila da uslika selfi sa voditeljem i okači sliku na društvenu mrežu Instagram, od koje je u poslednje vrijeme postala zavisna.

Severina Vučković vidno je smršala u poslednje vrijeme i dovela svoju liniju do savršenstva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.