Haris Melini kupio silikone!
Haris i Melina

Častio ženu

Haris Melini kupio silikone!

Popularni pevač Haris Džinović častio je svoju suprugu, pa je plavokosa lJepotica kod plastičnog hirurga oblikovala grudi i zategla donji dIo stomaka

Legendarni folker Haris Džinović pošteno je otvorio novčanik i platio svojoj supruzi Melini ugradnju silikona u jednoj privatnoj klinici, piše Telegraf.

Modna kreatorka je, kako kažu bliski joj ljudi, uvijek vodila računa o svojoj figuri i nikad nije dozvoljavala da ima višak kilograma. Kada se porodila, trebalo joj je nekoliko mjeseci da povrati staru liniju. Pošto je sa Harisom donijela zajedničku odluku da više ne proširuju porodicu, konsultovala se sa njim vezano za operaciju.

Ne samo da je od njega dobila podršku, već je Haris džentlmenski preuzeo na sebe plaćanje, riješivši da to bude njegov poklon.

Melina cijelu priču drži u strogoj tajnosti, pa za estetske korekcije zna samo nekoliko najbližih prijatelja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.