Upoznajte Rijaninu dvojnicu (FOTO)
Rijana

Nevjerovatna sličnost

Upoznajte Rijaninu dvojnicu (FOTO)

Kada je mlada studentkinja iz Bostona, Andele Lara shvatila da ne može da vodi normalan život zbog nevjerovatne sličnosti s Rijanom, ona je to odlučila da unovči.

Iako joj je to svojevrsan kompliment, mlada Andele ne može da izađe iz kuće, a da za njom ne pojuri gomila fanova tražeći autorgram. Da je sličnost između dvadesetdvogodišnje Lare i lepotice s Barbadosa nevjerovatna svi će složiti.

rianadvojnica

Osim što su gotovo identične, Andel se svim silama trudi da isprati Rijanin stil oblačenja i frizure. Za sve to ima odličan razlog, jer joj većina poznatih kompanija nudi pozamašne honorare kako bi glumila u njihovim reklamama.

Kako piše „Dejli Mejl“, Lara navodno razmišlja o tome da napusti fakultet i da postane profesionalna dvojnica poznate pjevačice.

"Ja nikada nisam smatrala da izgledam kao Rijana. Vidim neke zajedničke crte, ali ne kao što to vide ostali“, zaključila je mlada Andel.

 

(Super Žena)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.