Milica Pavlović demantovala da ima dečka
Milica Pavlović

Velika zavodnica i preljubnica

Milica Pavlović demantovala da ima dečka

Pjevačica Milica Pavlović je demantovala da ima dečka, kako su prenijeli pojedini mediji, istakavši da su svi muškarci sa kojima su je dovodili u vezu, samo njeni dobri prijatelji.

"Ako se drugovi nazivaju momcima, onda ih ja imam nekoliko i velika sam zavodnica i preljubnica. prenosi Alo.

Šalu na stranu, i dalje nemam dečka, a taj momak sa kojim su me doveli u vezu i snimili ispred zgrade, samo je moj dobar prijatelj Nikola Bokun. Nadam se da nije zabranjeno da mi društvo dođe u stan?!", kaže Milica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.