Veza sa Tanjom je mogla da me košta braka!
Tanja Savić

Pjevačicin bivši

Veza sa Tanjom je mogla da me košta braka!

Tanja Savić je vješto krila ljubavne veze sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga Dušana Jovančevića. Jedan od razloga zbog kojeg nije javno eksponirala svoje momke jeste taj da su neki bili oženjeni. Tako je za naš list Stanko Nedeljković otkrio da ga je pjevačica umalo koštala razvoda.

Naime, pjevač poznatiji pod nadimkom Bađi prije nekoliko godina bio je u vezi sa pjevačicom, iako je već tada bio oženjen. On je jednom prilikom javno priznao svoj blizak odnos sa Savićevom, što mu je ugrozilo brak. Ekipa Alo portala je Nedeljkovića zatekla na jednom snimanju i iskoristili priliku da ga pitaju da li je i dalje sa bivšom djevojkom u kontaktu i koliko se razlikuje Tanja iz perioda dok je bila sa njim i sada.

- Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime - odmah razvod! Ne mogu i ne smijem da pričam ništa, razumite me! - objasnio je pjevačicin bivši.

Podsjećanja radi, Bađi i Tanja su upoznali su se dok se pjevačica takmičila u „Zvijezdama Granda“. Nakon upoznavanja brzo su uplovili u ljubavnu romansu, koja je trajala dvije godine, a raskid se dogodio kada se Tanja smuvala sa Darkom Filipovićem. U tom periodu, Savićeva je na pitanje da li ima dečka odgovarala potvrdno, ali nikada nije željela da otkrije njegov indetitet.
 

Tanja sa dva lica!

Poznata pjevačica Tanja Savić dobila je do sada najteži zadatak u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Naime, pjevačica je bila maskirana u Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog, i pjevala je numeru „Zabluda“. Jedna strana tijela bila je maskirana u hrvatskog pjevača, a druga u pop pjevača koji je bio u žiriju. Željko je tom prilikom pohvalio Tanju, rekavši da je za svaku pohvalu to što je uspjela da skine i Tonijev i njegov glas istovremeno, piše Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.