Roditelji gole albanske pjevačice od sramote ne mogu na ulicu!
Bleona Kereti

Obrukala ih

Roditelji gole albanske pjevačice od sramote ne mogu na ulicu!

Roditelji albanske pjevačice Bleone, koja je na dodjeli AMA muzičkih nagrada došla samo u mrežastoj haljini, od sramote ne mogu da izađu na ulicu.

Bleona je svjesna da to nije bio najbolji izbor, ali joj je najbitnije da je dobila pažnju.

Samo nekoliko sati nakon što su je strani mediji počastili titulom najgore obučene na dodjeli nagrada AMA. Bleona Kereti (29) putem društvene mreže je odlučila da promoviše svoj novi singl "F*** You I'm Famous".

Ova Albanka koja živi u Americi od 2009. godine i sama je svjesna da mrežasta haljina koju je nosila nije bila najbolji modni izbor, ali dobila je ono što je htjela - pažnju. S njenom golišavom pojavom na crvenom tepihu nisu zadovoljni jedino njeni roditelji.

"Ne žele da izađu iz stana. Kad sam im ja rekla da je dobro što se piše o meni, oni su mi rekli:  'O čemu ti? Bila si gola juče", priznala je Bleona. Za mrežastu haljinu, ispod koje je nosila tange, a nije imala grudnjak, trebalo je pet sati da se izradi.

"Šivena je praktično na mom tijelu i djelo je dizajnera Šahla Doriza", otkrila je pjevačica. Dodala je i da haljina i nije bila najugodnija za nošenje, ali u svrhu svoje promocije, sve je ipak uspješno pretrpjela, prenosi Kurir.

bleona1

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.