Nataša želi bebu sa Ljubom!
Nataša Bekvalac

Vjenčanje u najavi

Nataša želi bebu sa Ljubom!

Pjevačica je oduvijek pričala da želi ponovo da se ostvari kao majka, a ovog puta je dodala da bi voljela da ostane trudna sa svojim dečkom Ljubom Jovanovićem

Pjevačica Nataša Bekvalac oduvijek je pričala da želi da se po drugi put ostvari kao majka, a ovog puta je dodala da bi voljela da ostane trudna sa svojim dečkom Ljubom Jovanovićem.
Bekvalčeva je rekla kako Ljuba i ona planiraju bebu i da bi bili srećni da im se to dogodi.
"Voljeli bismo, ako Bog da, da postanemo roditelji" - rekla je Nataša i dodala da planira vjenčanje, iako je ranije govorila da se neće udavati po drugi put, prenose Novosti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.