Lejdi Gaga se jedva kretala zbog ogromnih bodlji! (FOTO)(VIDEO)
Lejdi Gaga

Nevjerovatno

Lejdi Gaga se jedva kretala zbog ogromnih bodlji! (FOTO)(VIDEO)

Kad god pomislite da Lejdi Gaga više ne može da vas iznenadi svojim oblačenjem ili ponašanjem, budite sigurni da će pjevačica da vas opovrgne.

Ovoga puta, Gaga se sinoć pojavila u Parizu prekrivena ogromnim naduvanim bodljama, a kreacija je trebalo da predstavlja morskog ježa!

Ovaj "kostim" je, međutim, toliko bio neudoban za nošenje, da se Gaga jedva kretala u njemu, piše portal Stil.

gaga

Dok je borila sa svim bodljama, na licu pjevačice je bilo primjetno nezadovoljstvozbog ograničenih pokreta koje je mogla da napravi.

Gaga je svojski trudila da hoda, jer u ovakvoj "haljini" to gotovo da nije bilo moguće.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.