Karleuša: Dadilje me slikaju za Instagram (FOTO)
Ilustracija

Otkrila

Karleuša: Dadilje me slikaju za Instagram (FOTO)

Pjevačica Jelena Karleuša rekla je mnogo puta da je majstor za vizuelne transformacije zahvaljući kojima njene fotografije na Instagramu izgledaju fenomenalno.

- Instagram dođe meni kao neki modni almanah. Ja sam izabrala jedan bijeli zid i tako izaberem, kada imam slobodnog vremena, neki modni autfit i to slikam – rekla je JK za emisiju “Exkluziv”.

Ona je potom otkrila ko je fotografiše ispred bijelog zida.

- Svi m pitaju ko me slika. Evo, svjetska ekskluziva. Ja imam žene, dame, koje rade kod mene kao dadilje i one su otkrile svoj skriveni talenat, nevjerovatni talenat za fotografiju, i mene slikaju dadilje moje djece. Jedna je tu. Možete poslije da je intervjuišete pošto je ona uradila slike koje se vrte na svim svjetskim modnim blogovima – navela je pjevačica, a piše Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.