Cuca otkrila zašto je istetovirala Šabanovo ime na prstu!
Ivona Negovanović-Cuca

Bez dlake na jeziku

Cuca otkrila zašto je istetovirala Šabanovo ime na prstu!

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca, koja posljednjih mjeseci privlači pažnju medija zbog afere sa Šabanom Šaulićem, ali i učešćem u šou "Pinkove zvijezde", gostovala je sinoć u emisiji "Ami G Show"

Ona je tom prilikom otkrila zašto je odlučila da istetovira ime Šaban na prstu.
- Radi se o kralju narodne muzike Šabanu Šauliću. To je znak poštovanja za čovjeka koji mi je mnogo pomogao u životu. Ne želim više ništa da komentarišem u vezi njega, želim samo da mu se zahvalim još jednom za sve, a novinske naslove neću da komentarišem. Inače, Šaban znači i šala, pa možete to shvatiti kako hoćete - rekla je Cuca.
Na pitanje voditelja da li joj ova afera pomaže ili odmaže u karijeri, Cuca kaže.
- Koliko podmaže, toliko i odmaže. Imam dečka sa kojim živim i sa kojim planiram vjeridbu, tako da ni njemu nije svejedno, ali nisu to problemi koji ne mogu da se riješe.
Pjevačica je Amidžiću rekla da jako voli tetovaže i da pored Šabanovog imena ima još neke, piše Pulsonline.rs.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.