Anđelina: Želim da budem bolja supruga
Anđelina Džoli i Bred Pit

Nakon svađe

Anđelina: Želim da budem bolja supruga

Nakon što su ih paparaci nedavno uslikali u onome što bi nalikovalo žučnoj raspravi, Anđelina Džoli otkrila je u jednoj emisiji da svom suprugu želi da bude bolja žena i dobra domaćica.

Svi imamo te momente kada kažemo:" Ima da naučim da kuvam i ima  da budem bolja supruga" , rekla je u šali glumica u emisiji.

I dodala da njen suprug ipak ima razumjevanje za njene limite.

Par koji se vjenčao 23. avgusta na intimnom vjenčaju u Francuskoj u braku je tek tri mjeseca a glumica je priznala da je novi status veze unio određene promjene u njen život.

-Imali smo tu sreću da se nađemo u u situaciji da na svadbi budu i naša djeca , koja su učestvovala u ceremoniji i napisali nam zavjete. Odlučili smo da se posvetimo zajedničkom životu ne zato što smo morali, ili zato što smo osjećali da nam nešto nedostaje - već zato što smo osjetili apsolutnu sigurnost, rekla je Džolijeva u emisiji Today Show, prenosi Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.