Udaje se Indira Radić
Indira Radić

Seli za Ameriku

Udaje se Indira Radić

Pjevačica Indira Radić navodno će se udati za Gorana Kurtuma nakon što se on razvede od svoje zakonite supruge, piše “Alo!“.

Kako navodi ovaj list, folkerka će reći sudbonosno “da” čim Goran potpiše papire za razvod, a par će navodno nastaviti zajednički život u Sjedinjenim Američkim Dražavama.

-  Indira i Goran se jako vole i ne mare za komentare drugih ljudi. Toliko su ozbiljni da će se vjenčati čim se Goran razvede od Marine. Brakorazvodna parnica je u toku i on će već za nekoliko mjeseci biti slobodan čovjek, tako da će Indira i njena jača polovina uskoro biti muž i žena. Radićeva će se poslije vjenčanja, koje će biti samo u krugu porodice, preseliti u Ameriku, gdje inače njen dečko ima firmu – rekao je neimenovani sagovornik i dodao da se pjevačica neće odreći svoje karijere:

- Indira se neće odreći karijere, ali će neko vrijeme sigurno napraviti pauzu kako bi uživala u bračnom životu. Ona je neizmjerno srećna, osim što će se udati za čovjeka svog života, ona će za šest mjeseci postati i baka. Baš iz tog razloga, često će posjećivati Srbiju kako bi bila sa sinom i unučetom – zaključio je izvor blizak pjevačici, prenosi Telegraf.

Indira Radić nije odgovarala na pozive kako bi potvrdila ili demantovala ovu navodnu informaciju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.