Dženifer Aniston rasplakala TV voditelja (VIDEO)
Dženifer Aniston

Pogledajte

Dženifer Aniston rasplakala TV voditelja (VIDEO)

Glumica Dženifer Aniston, je gostovala na televiziji "Bi Bi Si" gde je pričala o svom novom filmu "Horrible Bosses 2", pri čemu je rasplakala voditelja koji ju je intervjuisao, prenosi 24sata.rs.
Naime, organizator čitavog intervjua Kris Stark se dogovorio sa glumicom da bude što neprijatnija ka njegovom kolegi.

Dženifer je prihvatila igru, pa je tako tokom čitavog intervjua sa dozom prezira odgovarala na sva postavljena pitanja, dok je voditelj bio sve crveniji u licu od neprijatnosti.

Kada se Stark pojavio u prostoriji i otkrio da je riječ o šali, voditelj se rasplakao, te su svi skočili da ga umire.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.