Anđelina Džoli doživjela saobraćajnu nezgodu! (FOTO)(VIDEO)
Anđelina Džoli

Pogledajte

Anđelina Džoli doživjela saobraćajnu nezgodu! (FOTO)(VIDEO)

Popularna glumica Anđelina Džoli doživjela je prošle noći saobraćajnu nesreću u Los Anđelesu, pošto je njen auto po kiši proklizao i udario u trotoar.

Gume su eksplodirale, a još nema informacija da li je i koliko povrijeđena glumica, piše Telegraf.rs.

Anđelina se vraćala sa projekcije svog filma “Unbroken” kada se desila nesreća. Glumica je uznemirena sačekala drugo vozilo koje je po nju stiglo.

Kako kažu svjedoci, pravo je čudo da su izbjegnute teže posljedice, s obzirom da se automobil u trenutku nesreće kretao velikom brzinom.

Video možete pogledati OVDJE

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.