Tanja Savić: Plačem kod kuće, a na sceni blistam
Tanja Savić

Iskrena

Tanja Savić: Plačem kod kuće, a na sceni blistam

Tanja Savić koja se plasirala u finale Grand festivala priznaje da joj je brak ugrožen, ali napominje da se ipak ne razvodi.

Tanja Savić kaže da ispašta i zbog rata s medijima koji je započela izjavom da novinari „kleče pred njom dok joj traže intervju“.
- Moj brak trenutno zaista trpi zbog moje posvećenosti šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ jer skoro i da ne viđam muža i djecu. Plakala sam zbog sukoba s novinarima. Riješila sam da popustim da bismo se pomirili jer nemam snage za obračune. Potrebni smo jedni drugima i moramo da nastavimo dalje mirno. Pristajem i na to da o meni nikada ništa ne napišu, samo da ne pišu laži i da ne love moje greške. Gramatičke greške svakome mogu da se dogode u govoru - kaže Tanja.
Na festivalu pjevačicu nije pratio suprug Dušan Jovančević. Tanja kaže da je ostao kod kuće da čuva njihove sinove Maksima i Đorđa i da na televiziji gleda svoju ženu i „bodri je telepatski“. 
Pjevačica je smršala, ali kaže da to nije postigla dijetom, već se „istopila od sekiracije“. 
- Ovo je težak period jer nemam privatan život. Učešće u šou-programu mi daje samopouzdanje, a s druge strane mnogo sam željna svoje porodice - jada se Tanja.

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.