Kaliopi: Uživam u slobodi, šta će mi treći brak!
Kaliopi

Okrenuta sebi

Kaliopi: Uživam u slobodi, šta će mi treći brak!

Kaliopi Bukle (48) otkrila je da uživa u slobodi i ne razmišlja o trećem braku.

Veoma mi je lijepo, uživam u emocionalnoj slobodi i duhovnom miru. O trećem braku ne razmišljam. Ovo stanje ima mnogo prednosti, jer sam okrenuta najviše sebi, što nije bio slučaj ni u prvom, ni u drugom braku. Danas brinem o svom izgledu i duhu, vježbam i trudim se da što zdravije živim. U brakovima sam zaboravljala da sam žena, nježna i krhka, ona koja uvijek treba da bude ženstvena i dotjerana, da voli sebe i da kao takva može da voli i druge", kaže pjevačica, a prenosi Kurir.

Kaliopi se prije skoro četiri godine razvela po drugi put. U tom sedmogodišnjem braku sa 13 godina mlađim glumcem Vasilom Zafirčevim nije imala djece, dok je iz prvog sa kompozitorom Romeom Grilom rodila sina Paka, koji danas ima 22 godine. Kaže da je on smisao njenog života.

"Ponosna sam na odnos sa sinom i mislim da ne postoji veća i dublja veza od te koju imamo. On se osamostalio i živi u Švajcarskoj. Obilazimo se, dugo je ljetos boravio kod mene u Makedoniji i neke stvari sam usvojila od njega", ispričala je Kaliopi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.