Pogledajte seksi ćerku Lenija Kravica (FOTO)
Zoi Kravic

Geni su čudo!

Pogledajte seksi ćerku Lenija Kravica (FOTO)

Zoi Kravic, ćerka muzičara Lenija Kravica i glumice Lise Bonet pokazala je svoju zanosnu figuru na jednoj plaži u Majamiju.

zoikravic

Realno gledano, ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet ima na koga da bude lijepa i seksi. A Zoi se svakako ne stidi to da pokaže pa je na plaži "prošetala" svoje seksi tijelo i u tangama pokazala guzu.

zoi

Zoi je za uživanciju na suncu izabrala jednostavan dvodjelni crni kupaći kostim. Nakon kupanja, družila se s nepoznatim muškarcem za kog strani mediji pišu da je njen novi partner.

zoi2

Inače, osim ljepote Zoe je od roditelja naslijedila talenat za pjevanje i  glumu. Do sada je snimila nekoliko filmova od kojih su najpoznatiji "X-Men: First Class" i "No Reservations" a njeno pojavljivanje u četvrtoj sezoni serije "Californication" nije prošlo nezapaženo. 

(blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.