Direktor
Saša Popović i Vesna Zmijanac - Usta na usta

Ponijela ih atmosfera

Direktor "Granda" poljubio Vesnu Zmijanac u usta (FOTO)

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović još jednom je dokazao da je neodoljiv za ženski rod. On i dalje važi za srpskog donžuana, a na njegov šarm nije ostala imuna ni Vesna Zmijanac. Pjevačicu i direktora „Granda“ ponijela je snajna atmosfera festivala, te su pozirali ispred objektiva fotografa i poljubili se u usta.

Naime, u bekstejdž je prvo ušao Popović, gdje je sjedila Zmijančeva, a kada je prišao da se pozdravi sa njom, vidio je fotoreportera i poželio da se našali sa svima i Zmijačevu poljubio tamo gdje su svi najmanje očekivali. Svi su ostali zatečeni, a Saša i Vesna su počeli da se smiju.

Da je ovo bila samo šala govori i činjenica da su se mnogi pjevači ranije isto tako ljubili, pa zaključujemo da ovo “porodično” ponašanje imaju skoro svi članovi ove produkcije.

Inače, mnogi muškarci zavide Popoviću, a imaju i na čemu, jer je bivši muzičar svakodnevno okružen atraktivnim pjevačicama, pa samo možemo da pretpostavimo koliko će sada Vesninih udvarača zaviditi direktoru, piše Alo portal.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.