Tužan 37. rođendan Ksenije Pajčin: Ne vjerujemo da je nema
Ksenija Pajčin

Najmiliji obišli grob ubijene pjevačice

Tužan 37. rođendan Ksenije Pajčin: Ne vjerujemo da je nema

Porodica i prijatelji tragično nastradale pjevačice Ksenije Pajčin okupili su se juče na Novom groblju kako bi obilježili njen 37. rođendan

Sa buketom cvijeća prvi je stigao Goran Stojićević Karamela, a ubrzo je došao i denserkin otac Miloš Pajčin. Neutješna majka Ljubica Kostić pojavila se nakon desetak minuta, i dalje u crnini za ćerkom koju je 15. marta 2010. godine u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, a potom sam sebi oduzeo život. Njen jecaj začuo se dok još nije prišla ćerkinom spomeniku. Prvo je poljubila Ksenijinu sliku, stavila buket cvijeća na ploču i zapalila svijeću, a onda se pozdravila s prisutnima. Ona im se izjadala kako ne može da se izbori sa tugom i da joj ćerka svaki dan sve više nedostaje. Ljubicu su tješili stilista Bane Dević i pjevač Danijel Alibabić, koji su sve vrijeme bili uz nju.

ksenija

Alibabić još uvijek ne može da se pomiri s činjenicom da je izgubio drugaricu i saradnicu.

- Nastup na finalnoj večeri Grandovog festivala posvetio sam mojoj Kseniji. Znam sigurno da će joj to biti najljepši poklon i da mi, gdje god da je, drži fige i šalje energiju - rekao je za Kurir Danijel.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.