Mis Crne Gore oduševila žiri pjevanjem (VIDEO)
Nataša Novaković

Poslušajte

Mis Crne Gore oduševila žiri pjevanjem (VIDEO)

Mis Cme Gore Nataša Novaković, trenutno se u Londonu priprema za finalno veče izbora za Mis svijeta, zakazano za 14. decembar. U hotelu, po tradiciji, cimerka joj je Mis Srbije…

Mis Cme Gore se tokom priprema za Mis svijeta u Londonu sa ostalim djevojkama takmičila u sportu, predstavljala je nacionalni kostim, a na humanitarnoj aukciji je opisivala svoj poIdon, pokušavajući da ga proda za što veću cijenu.

Nataša je najbolje prošla na takmičenju u talentu. Pred žirijem se predstavila pjevajući pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla „Jadnici" i tako sebi obezbijedila jedno od deset mjesta za najtalentovanije takmičarke, pišu Vijesti.

„Nakon prve audicije, organizatori su mi rekli mi da uskoro prave i drugu, a ja sam mislila da prave manje grupe kako bi lakše izabrali ko ide dalje", prokomentarisala je Novakovićeva za podgorički dnevnik, uz opasku da u tom momentu nije znala da je druga audicija za deset prvoplasiranih.

„Jedna od djevojaka mi je rekla da je ponosna što je na toj audiciji, ja je nisam razumjela i pitala sam je da mi pojasni, a onda mi je rekla da smo mi jedine prošle. Bila sam u šoku", ispričala je Vijestima mis Crne Gore.

„Na drugoj audiciji sam mnogo bolje izvela pjesmu i bila sam veoma zadovoljna jer sam je dovela do perfekcije, onako kako se meni sviđa. Pripremila sam i performans, da ne bih samo stajala i pjevala, međutim zbog mikrofona su mi rekli da je bolje da samo pjevam i pokušam glasom i izrazima lica da preslikam emociju", kaže Novakovićeva.

„Kasnije, kada su me intervjuisali, pitali su me kako se osjećam jer su mi promijenili koreografiju, a ja sam odgovorila da je lakše izrazati emociju pokretima. Objasnila sam da pjevam od malena i dobila sam puno pohvala. Rekli su mi da imam lijepu boju glasa, da pjevam kao anđeo i da uživaju dok me slušaju", ispričala je zvančno najljepša Crnogorka u 2014. godini.

Najljepši kompliment Nataša je dobila od mis Malezije.

„Ona je operska pjevačica, a otac joj je učitelj pjevanja i od nje sam dobila puno pohvala što mi je puno značilo, jer je profesionalac i apsolutni sluhista. Bila sam spremna za kritiku, ali na kraju je nije bilo", prokomentarisala je mis Cme Gore.

 
(Mondo)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.