Tanja, izdepiliraj se! (FOTO)
Tanja Savić

Prizor za 18+

Tanja, izdepiliraj se! (FOTO)

Folk pjevačica Tanja Savić predstavila se pjesmom "Ginisov rekord" na humanitarom Grandovom festivalu "Budi human". No, čini se da je pjevačica pored samog naziva pjesme, Ginisov rekord oborila u još nekim stvarima.

Paparaco "Pulsonline" portala uslikao je Tanjine butine koje su sijevale ispod prekratke haljine, a ono što je zaparalo oči svakako je činjenica da pjevačica nije izdepilirala noge na pravi način.

tanja

Foto: Zoran Ilić

Tanja, Tanja, umjesto što prozivaš novinare kako "kleču" bolje bi ti bilo da si više pažnje posvetila higijeni, ako si već riješila da obučeš ultra kratku haljinu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.